Sobre el Grup de Recerca

Som un grup de persones vinculades a la vida cultural i associativa de la població interessades en la història local i en la preservació de la memòria del nostre municipi. Volem fomentar l’intercanvi de coneixement, ensenyar i aprendre. Per tant, el nostre principal puntal és la recerca i la difusió mitjançant la participació ciutadana sense fer cap mena de distinció. Creiem que tothom pot aportar i per això estem oberts a la participació de qualsevol persona o entitat.

Qui pot participar?
Tothom és benvingut! L’Associació i les activitats són obertes a tota la població sense fer cap tipus de distincions. Infants, adolescents, adults, famílies, associacions i entitats són benvinguts. Tant si ets un acadèmic, una persona interesada en la història, o simplement tens curiositat ovols aprendre , t’esperem!

Què ofereix el Grup de Recerca?
Podràs trobar informació, coneixement i recursos. Tenim un arxiu on pots consultar informació sobre la història de Cervelló, pots fer difusió de les teves recerques mitjançant les xerrades que organitzem i les publicacions que fem, o pots col·laborar amb nosaltres en fer activitats amb les escoles de Cervelló. Si ets un estudiant, també podem ajudar-te en el teu treball de recerca.

Què esperem de tu?
Per tal que sigui un èxit i poder créixer, necessitem la teva participació en les activitats, el projecte i l’Associació. Volem una entitat dinàmica i participativa, en la que puguis desenvolupar-te i aprendre. I alhora que col·laboris compartint el teu coneixement, promovent i donant suport a les activitats de l’entitat.

Quin cost té?
Som una associació sense ànim de lucre, per tant no esperem obtenir cap benefici econòmic de les activitats que realitzem i serveis que oferim. Si vols fer-te soci, ho pots fer a partir de 10 euros però  sempre pots participar en qualsevol de les nostres activitats de forma gratuïta. Sempre prioritzem oferir exposicions, conferències i xerrades de forma gratuïta. En el cas que l’activitat tingui un cost, és per finançar l’assegurança i recursos utilitzats.

Com participo?
És molt fàcil! Inscriu-nos un correu electrònic o segueix-nos a les xarxes socials. Et mantindrem al corrent de les nostres activitats, i participa en aquelles que més t’agradin. O si ho prefereixes, contacta amb nosaltres, fes-te soci i explica’ns què t’agradaria fer. Ets benvingut!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter