Xarxes on participem

El Grup de Recerca està adherit a diverses entitats per poder inserir les seves recerques en xarxes més grans i generar sinergies entre centres de recerca. D’aquesta manera les nostres investigacions aconsegueixen tenir un abast i difusió molt més enllà dels límits de Cervelló.

Aquestes entitats són:

 

 

 

 

 

Centre d’estudis comarcals del Baix Llobregat

La finalitat principal del Centre d’Estudis és promoure el coneixement sobre la comarca en qualsevol disciplina (la història, la geografia, l’antropologia, la sociologia, l’arqueologia, l’urbanisme, les ciències ambientals, etc.) i contribuir a la preservació i la difusió dels valors culturals, socials i naturals del territori.

 

 

Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana és una associació que agrupa els centres d’estudis locals i comarcals d’arreu dels Països Catalans.

 

 

 

 

Fundació Institut Ramon Muntaner

L’objectiu principal de la Fundació és el suport als centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal, entitats sense finalitat de lucre, que desenvolupen la seva activitat i projectes en l’entorn més immediat.

 

 

 

 

 

Patronat de Sant Galderic – Revista Pedra Seca

Entitat que estimular els interessats en la pedra seca, a visitar les construccions d’altres indrets, exposats en al seu butlletí, així com donar també suport a iniciatives que portin al coneixement i la conservació d’aquest patrimoni. Gestiona el portal wikipedra, on estan catalogades aquestes construccions a Cervelló.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter